Actualitate

Final de mandat pentru Brehuță. Postul de manager al teatrului târgujian, scos la concurs

Mandatul lui Cosmin Brehuță de manager al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a ajuns la final. La fel ca și în cazul lui Doru Strîmbulescu de la Centrul ”Brâncuși”, nota obținută la evaluarea finală a managementului, pe perioada mandatului de manager 2017-2022, nu îi permite să depună în nou proiect de management. În aceste condiții, primăria va scoate postul la concurs. 

Cosmin Brehuță obținut o notă finală de 8.95. Avea nevoie de cel puțin nota 9 pentru a beneficia de procedura specială prin care putea depune un nou proiect. Evaluarea a avut loc între 16 mai și 8 iunie. 

Din comisie au făcut parte consilierul local Constantin Semen (președinte), Attila Pal-director de producție la Teatrul Național din Târgu Mureș, dar și Sorin Ion Crișan, rectorul Universității de Arte din Târgu Mureș. 

Rezultatul final al evaluării va fi aprobat de Consiliul Local în ședința programată să aibă loc în data de 27 iunie. Consilierii municipali vor aproba și caietul de obiective la concursul de proiecte de management ce urmează să fie organizat anul acesta pentru teatrul târgujian. 

În ceea ce privește observațiile făcute de comisia de evaluare, se arată că a existat o comunicare defectuoasă între teatru și auditorii primăriei. ”Comunicarea cu Compartimentul audit public intern a fost defectuoasă, prin netransmiterea unor date, informări, planuri de acțiune etc. recomandate și solicitate sau transmiterea acestora în formă incompletă, la data elaborării Raportului motivat recomandările figurând ca însușite de conducerea Teatrului, dar neimplementate”, se arată în referatul de aprobare al primarului Marcel Romanescu, atașat la proiectul de hotărâre de Consiliu Local. 

 

Vizualizări: 1,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: