Ultima oră

Femeie găsită cu opt migranți în mașină și încă 16 în garaj

Poliţiştii de frontieră au făcut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, percheziţii în localitatea Banloc, judeţul Timiş, la domiciliul femeii care a fost prinsă în timp ce transporta într-o maşină de cinci locuri opt migranţi.

Într-un garaj, oamenii legii au găsit 16 persoane, indieni şi afgani, care intraseră ilegal în ţară.

Poliţia de Frontieră a anunţat, duminică, extinderea cercetărilor în cazul femei care a fost prinsă în timp ce transporta într-o maşină de cinci locuri opt migranţi.

”Poliţiştii de frontieră au efectuat o percheziţie domiciliară la un imobil din localitatea Banloc, judeţul Timiş, la domiciliul numitei S.M.. Cu această ocazie, au fost descoperite într-un garaj, 16 persoane dintre care 13 indieni, 2 afgani şi un pakistanez cu vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani, fără documente asupra lor. La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical, care a efectuat triajul epidemiologic al cetăţenilor străini, după care au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări”, a transmis Poliţia de Frontieră.

Instituţia a precizat că s-a stabilit, de asemenea, că femeia şi iubitul ei au cerut câte 50 de euro de la fiecare dintre cei opt migranţi care au fost depistaţi în maşina femeii cu o zi în urmă.

 

 

Vizualizări: 1,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: