Social

FCU Craiova, egal cu Poli Iași și final de drum pentru Giovanni Costantino

FCU continua seria slabă, jocul fiind destul de slab în ultimul timp, iar suporterii „juveților" au început să tremure serios cu două etape rămase de disputat până la finalul sezonului regular. Dacă anul 2024 fanii Științei l-au început cu ochii pe echipele din fața clasamentului, acum suporterii olteni au ajuns să stea cu ochii pe Poli Iași, FC Voluntari, Dinamo și FC Botoșani, echipe din subsolul clasamentului.  

În acest context meciul cu Poli Iași era unul de șase puncte. Însă, acesta a început destul de rău pentru FCU, după ce Giovanni Costantino a fost nevoit să facă două schimbări forțate de accidentările lui Padula și Compagnucci. În locul celor doi au intrat Achim și Sidibe, iar registrul tactic al lui Giovanni pentru acest meci era evident că fusese dat peste cap cu tot cu intervalul schimbărilor de pe bancă. Însă, Jibril Ibrahim și-a făcut datoria în meciul împotriva moldovenilor și a aratat că antrenorul italian al lui FCU poate că trebuia să îi ofere șanse de joc acestuia de mai mult timp.

Patronul lui FCU, Adrian Mititelu a anunțat demiterea italianului și speră că în cel mai scurt timp va găsi un tehnician care să o scoată pe FCU din impas. Giovanni Costantino debutase pe banca lui FCU pe 22 octombrie într-un meci tot cu Poli Iași, 1-1 și pleacă acum de Știința tot după un meci cu aceeași echipă, obținând același rezultat.

 

• Adrian Mititelu l-a sunat pe Emil Săndoi pentru a o prelua pe FCU Craiova

Adrian Mititelu vrea să-l instaleze de urgență pe banca lui FCU Craiova, pentru că următorul meci, cu UTA, este sâmbătă, de la ora 14:00, în direct la Digi Sport 1.

Potrivit Iamsport, Adrian Mititelu l-a sunat pe Emil Săndoi imediat după meciul cu Poli Iași, pentru a-l întreba dacă este dispus să o preia acum pe FCU Craiova. O finalitate concretă nu a avut discuția, iar Emil Săndoi ar ezita să accepte propunere, pentru că i se pare riscant să vină la FCU Craiova, care este în pericol în acest sezon. Emil Săndoi este liber de contract din vara anului trecut, când a plecat de la naționala de tineret.

Vizualizări: 248

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: