Social

FCU Craiova a învins-o pe Dinamo și este la trei puncte de play-off

FCU Craiova a răpus „câinii“ după două goluri de autor, scor 2-1. Botoșani le-a predat „lanterna roșie” dinamoviștilor, iar haita e tot mai aproape de o nouă rușine.

Craiova a început tare, cu gândul că, poate, pe un culoar favorabil, mai poate prinde play-off-ul. După ce au tatonat, prin Sidibe și Bahassa, juveții au deschis scorul. Nu că ar fi vreo surpriză, ținând cont de ce apărare au avut în față. Bahassa, în minutul 13, a șutat din afara careului, beneficiind și de un marcaj amical din partea adversarilor, plus plasamentul lui Golubovic. La 1-0, fotbaliștii oltenilor s-au văzut prea devreme învingători, considerând că pot bate din talent și din erorile adversarului. 

La începutul părții secunde, s-a înclinat terenul spre poarta lui Golubovic, care a părut că doar va limita proporțiile eșecului. Bauza, în minutul 52, și-a bătut joc de Dinamo cu un golazo ce sigur va candida la golul anului.

La finalul meciului cu Dinamo, Adrian Mititelu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Juan Bauza: ”Ce a făcut în seara asta Bauza a demonstrat încă o dată că n-am bătut câmpii când am spus că e cel mai bun fotbalist din România. L-am auzit pe domnul Ilie Dumitrescu, care a spus că e cel mai bun decar din România. Nu, domnule, e cel mai bun fotbalist din România! E cel mai bun din România și când joacă prost, și când e accidentat. Olaru, Florinel Coman și încă doi dacă mai punem nu fac cât Bauza“.

Giovanni Costantino, antrenor principal FCU Craiova: ”Importantă este victoria. Bauza a dat un gol incredibil. Bahassa e jucătorul cu o calitate incredibilă. S-a descurcat foarte bine. Din octombrie jucăm un stil de joc cu mai multe pase. Blănuță nu are multă experiență. Nu este posibil să nu marcheze. Trebuia să dea 1-2 goluri. Dacă avea experiență, marca!”.

 

 

 

Vizualizări: 608

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: