Actualitate

Falimentul clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu nu a fost contestat

Nimeni nu a contestat în termen decizia Tribunalului Gorj privind intrarea în faliment a clubului de fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu. În aceste condiții, decizia din 18 octombrie va rămâne definitivă, termenul de apel fiind de șapte zile.

“Admite cererile formulate de creditorii Municipiul Targu Jiu, Nistor Dan Nicolae, Iordănescu Edward Marius , Herea Nicolae Ovidiu , Acsinte Florin Dorin , Buijs Jordy şi Răducan Narcis Claudiu privind începerea procedurii generale a falimentului a debitoarei Asociația Clubul Sportiv „Pandurii-Lignitul” Tg.-Jiu In temeiul art.145 alin.1 lit. C din Legea nr. 85/2014 dispune intrarea in faliment a debitoarei Asociatia Clubul Sportiv „Pandurii-Lignitul” Tg.-Jiu”, a fost decizia instanței.

Clubul a intrat în insolvență în anul 2016, având la acea dată datorii de 5,6 milioane de euro. 

De atunci, Pandurii a avut încasări de 4,77 milioane de euro, mare parte din bani provenind de la foștii acționari care au fost dați în judecată. Dar, aproape toți bani au acoperit cheltuielile făcute după intrarea în insolvență, în conturi rămânând doar puțin peste 540 de mii de euro, care acoperă doar 10% din suma de plătit pentru cei înscriși la masa credală. Clubul mai are ceva bunuri de valorificat, dar este puțin probabil ca acestea să acopere datoriile.

Vizualizări: 1,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: