Actualitate

Fabrică inaugurată la Târgu Jiu

O fabrică de instalații de irigații și alte echipamente, relocată din Ucraina de către Variant Agro, a fost inaugurată la Târgu Jiu. Investiția a fost de două milioane de euro.

„Inaugurăm o parte din capacitatea de producție a companiei, și anume echipamente de irigații. În alte hale o să avem producție pentru profile de oțel pentru rigips, structură pentru panourile solare și structuri pentru hub-urile de logistică”, a transmis Codruț Semănaru, directorul general al companiei Variant Agro.

Estimarea este că aici vor fi făcute o sută de angajări. “În cealaltă hală este linia de vopsire. Urmează să montăm linia de galvanizare. Este prima investiție a acestui grup în România”, a mai spus sursa citată.

Un mesaj de mulțumire și de susținere totodată, a venit și din partea administrației locale:

"Astăzi s-a deschis fabrica de echipamente agricole și de irigații de la Bârsești. Este investiția unei societăți cu capital extern, din Ucraina, care presupune crearea de locuri de muncă în producție.
Îi mulțumesc domnului deputat Gheorghe Pecingină pentru implicarea în acest caz și în atragerea de investitori pentru municipiul Târgu Jiu!
Este de apreciat, de asemenea, implicarea președintelui Consiliului Județean Gorj, domnul Cosmin Popescu, dar și a instituțiilor deconcentrate în realizarea acestei fabrici și a investițiilor ce vor urma.
Municipiul Târgu Jiu devine tot mai atractiv pentru investitori, pe măsură ce orașul se dezvoltă. 
Fabrica funcționează în una din halele preluate de la fostul combinat de ciment." a transmis primarul municipiului Tg Jiu, Marcel Romanescu. 

Vizualizări: 2,255

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: