Eveniment

A furat două tablouri, dar a uitat de unde

Un tânăr de 16 ani care avea la el marți dimineața două tablouri le-a atras atenția polițiștilor locali din Târgu Jiu. Aceștia l-au luat la întrebări pe puști și au aflat că a luat tablourile dintr-un apartament, doar că nu mai știe exact de unde.

“Polițiștii locali au identificat un tânăr în vârstă de 16 ani care, în data de 2 noiembrie 2021, în jurul orei 06:30, aflându-se pe Aleea Minerilor din Municipiul Târgu Jiu, în apropierea sediului Poliției Locale, avea asupra lui două tablouri, relatând că le-ar fi luat dintr-un apartament, unde a participat la o petrecere și că nu mai știe unde se află apartamentul respectiv”, a comunicat Poliția Locală Târgu Jiu.

Polițiștii locali au făcut și un control corporal asupra acestuia, ocazie cu care au fost găsite patru cuțite și alte bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.

“Persoana în cauză și obiectele găsite asupra acesteia au fost predate organelor de cercetare penală pentru continuarea verificărilor”, a mai menționat sursa citată.

Vizualizări: 1,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: