Eveniment

A furat găini și capre, dar a fost condamnat pentru conducere fără permis

Un an de închisoare cu suspendare a primit un tânăr din Scoarța, județul Gorj, din cauză că a condus fără permis. Interesant este că oamenii legii au fost sesizați cu privire la mai multe furturi de găini și capre, dar păgubașii s-au împăcat cu hoții, iar dosarul de furt a fost clasat. Unul dintre suspecți a fost totuși condamnat, pentru că a condus fără permis.

Faptele au fost sesizate de un localnic din Scoarța, care a văzut că îi lipsesc două capre. Unui vecin îi lipseau 12 găini și un cocoș, dintr-o altă curte lipseau 4-5 găini.

Toate faptele au fost conexate într-un singur dosar penal, iar probele au arătat că unul din cei doi făptași a condus o mașină Ford Mondeo pe DN67 Scoarța-Drăgoieni-Dănești și DJ663 Scoarța.

Cei păgubiți s-au împăcat cu suspecții de furt, astfel că dosarul a fost închis, dar procurorul s-a folosit de faptul că unul dintre făptași a condus fără permis și l-a trimis în judecată.

Sentința Judecătoriei Târgu Cărbunești din 1 noiembrie nu este definitivă. Bărbatul de 24 de ani va trebui să presteze în perioada de supraveghere 60 de zile de muncă în folosul comunității. 

 

 

Vizualizări: 3,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: