antiVirale

Episod de iarnă, pe Transalpina 

După zile cu temperaturi de vară, s-a făcut brusc foarte frig, iar la munte chiar a nins și bate vântul puternic. Pe Transalpina, drumarii anunță că au fost minus cinci grade și că e viscol.

 

Drumarii fac un nou apel la șoferi să nu se aventureze pe Transalpina, căci este închisă între Rânca și Obârșia Lotrului. Va continua deszăpezirea și autoritățile vor anunța când va fi reluată circulația. Cert este că se va deschide mai devreme decât anii trecuți pentru că nu mai este la fel de multă zăpadă, însă decizia va fi luată după ce autoritățile se vor asigura că turiștii nu vor fi expuși niciunui pericol. 

 

 

Este vreme rece în mai toată țara. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare Cod galben de vânt pentru mai multe județe din România, valabilă pe parcursul zilei de joi. Conform informațiilor transmise de meteorologi, sunt vizate județele Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și municipiul București. Aceste zone se vor confrunta cu intensificări ale vântului, cu rafale ce pot atinge între 55 și 65 km/h, iar local, izolat, vitezele vântului pot ajunge și la 70 km/h.

Vizualizări: 319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: