Social

Edilitara anunță programul de curățenie a orașului

Odată cu sosirea primăverii începe și Luna Curățeniei la Târgu Jiu care va include intervenții de igienizare ale societății Edilitara în cartierele din municipiu.

Municipalitate face un apel la cetățeni, cu această ocazie, mai ales către asociațiile de proprietari, în spiritul bunei colaborări pe care o au cu Primăria Târgu Jiu să notifice conducătorii auto pentru a elibera locurile de parcare în zilele în care se intervine în zonele respective. Toate locurile de parcare vor fi curățate iar marcajele acestora vor fi refăcute de societatea Edilitara SA. Urmează ca graficul cu aceste lucrări, prezentat deja de Edilitara, să fie afișat și de asociațiile de proprietari care vor fi notificate în ceea ce privește data la care se va intra în fiecare cartier.

Lucrări de curățenie au fost anunțate și de Primăria comunei Dănești care a demarat curățenia cu personalul propriu: „În ciuda vremii nefavorabile, colegii noștri din cadrul serviciului administrativ au demarat curățenia de primăvară în comuna Dănești. Mulțumim colegilor noștri pentru implicare și totodată  vă readucem aminte că, noi lucrăm doar în folosul oamenilor”.

Lucrările au început în curtea școlii  Bucureasa, acolo unde exista un spațiu insalubru și plin de vegetație crescută haotic. Școala a intrat în programul de reabilitare prin PNRR, iar în curtea acesteia va fi amenajat în această vară un loc de joacă pentru copii și va fi amenajat și un mini teren de fotbal. 

 

 

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: