Social

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu, întâlnire cu elevii din Motru

Baschetbaliștii CSM Târgu Jiu au continuat eria acțiunilor de promovare a baschetului în școli. Dacă până acum acțiunile s-au desfășurat la instituțiile de învățământ de pe raza Municipiului Târgu Jiu, de această daată jucătorii CSM au fost în județ, la Motru. Elevii lui Kresimir Basic au fost prezenți la întâlnirea cu elevii Colegiului Național „George Coșbuc” și cu cei ai Școlii Gimnaziale Nr.2 din Motru. Spre bucuria celor mici, baschetbaliștii echipei noastre au disputat un meci demonstrativ, au făcut poze, au organizat un concurs de aruncări la coș și-au împărţit autografe.

Înainte de un nou joc din Liga Națională, partidă care se va disputa la Târgu Jiu, sâmbătă, 16 martie, de la ora 18.00, contra CSM Focșani, jucătorii CSM Târgu Jiu au ajuns, din nou, în mijlocul elevilor. De această dată, baschetbaliștii echipei noastre au răspuns prezent la o nouă acțiune de promovare a baschetului în școli, la Motru, în speranța de a atrage cât mai mulți copii către sport, și în special către baschet. 

Marți, 12 martie, de la ora 12.00, în sala de sport a Municipiului Motru, echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a fost așteptată de zeci de elevi ai Colegiului ”George Coșbuc”, dar și de cei ai Școlii Gimnaziale Nr.2. La întâlnirea cu elevii de la Motru și-au făcut apariția Andrei Bărăgan, Octavian Popa Calotă, Adrian Vaida, Noam Wienberg, Dimitrius Underwood, Jalen Dupree, Ethan Wright, Arsenije Vuckovic, Cameron Oluyitan, David Antonescu și Milan Luzaic, însoțiți de cei doi antrenori, Kresimir Basic și Alexandru Gliga, kinetoterapeutul echipei, Patrick Toma și Claudiu Alionescu, directorul tehnic al grupării gorjene.

Fiecare moment al evenimentului a fost gustat din plin de elevii motreni. Cu încurajări și aplauze, evenimentul a demarat cu un meci demonstrativ între echipa liceului și baschetbaliștii CSM. A urmat apoi și mult aștepatul concurs de aruncări la coș, unde elevii și-au putut testa îndemânarea, iar cel mai bun a câştigat o minge cu semnăturile jucătorilor. La final, elevii prezenți la acțiune au făcut zeci de poze și-au luat autografe de la baschetbaliștii favoriți. 

Foto

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: