Social

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu, pe locul 12 în LNBM

CSM Târgu Jiu a încheiat sezonul actual și s-a salvat de la retrogradare, ocupând la final locul 12 în clasamentul final al LNBM.

Finalul de sezon este unul bun pentru echipa de baschet a CSM Târgu Jiu chiar dacă a pierdut ultimele două meciuri pe care le-a jucat pentru locul 11. Gorjenii au fost învinși de CSM Târgu Mureș și în meciul al doilea, disputat duminică la Târgu Jiu, și au încheiat astfel pe locul 12 un sezon agitat în care puțini le mai dădeau șanse de salvare de la retrogradare după startul greoi din acest sezon competițional. 

În lupta din play-out însă echipa a avut o serie foarte bună de meciuri și s-a salvat deja cu mai multe meciuri înainte de finalul sezonului.

Gruparea gorjeană a pierdut și meciul 2, pe teren propriu, contra celor de la CSM Târgu Mureș, scor 58-94 dar CSM Târgu Jiu a terminat sezonul 2022-2023 pe locul 12 și se poate bucura acum de menținerea în primul eșalon al baschetului românesc.

Echipa a evoluat fără 5 dintre jucătorii de bază, respectiv Shamiel Stevenson, Dylan Frye, Anthony Durham, Thomas Kottas și Randall Brumant. Andrei Gheorghe a fost, din nou, ca și în partida de la Târgu Mureș, cel mai bun marcator al grupării gorjene. Pivotul echipei din Târgu Jiu a terminat jocul cu 16 puncte. Și tot ca în partida de la Târgu Mureș, căpitanul Porter Troupe a fost singurul jucător străin din angrenajul echipei gorjene care a evoluat și în meciul de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 395

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: