Eveniment

Ea este tânăra care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii

Femeia de 32 de ani care a sărit marți, 3 mai, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiețel și o fetiță, de 3 și respectiv 6 ani, de pe terasa unui bloc de 10 etaje din Timișoara, ar fi premeditat sinuciderea.

Blocul de pe care a ales să se arunce avea acces cu geam pe acoperiș, iar vecinii susțin că au văzut-o cu câteva zile în urmă pe acoperiș. De aceea, apropiații cred că tragedia a fost pregătită, potrivit informațiilor obținute de Antena 3.

Totuși, în telefonul tinerei anchetatorii nu au găsit niciun mesaj suspect care să fi indicat intenția de sinucidere.

Marți dimineață, femeia de 33 de ani, mereu zâmbitoare în fotografiile pe care le posta pe rețelele sociale, a plecat să îi ducă pe cei mici la grădiniță. A oprit mașina în fața unui bloc, a lăsat în autoturism lucrurile copiilor, dar și telefonul mobil și portofelul cu toate actele, a urcat pe terasa imobilului și s-a aruncat împreună cu cei mici.

Ultima persoană cu care a vorbit a fost iubita fratelui, cea care i-a împrumutat mașina cu care a mers la bloc.
 
În urma divorțului de tatăl celor doi copii, femeia a avut o relație cu un bărbat pe care nimeni nu îl știe.

La jumătatea lui aprilie fostul soț a venit în țară și s-au împăcat. Săptămâna trecută ar fi avut câteva discuții legate de copii, însă apropiații susțin că fata nu era în depresie.

Bărbatul de 36 de ani urma să se întoarcă în țară pentru a se recăsători cu mama copiilor.

Actele au fost depuse la Primăria Timișoara în 19 aprilie, iar peste numai câteva săptămâni trebuiau să se întoarcă în față ofițerului stării civile.

Iuliana terminase psihologia și lucra ca agent imobiliar, iar de o lună locuia cu mama ei.

Primele rezultate ale necropsiei în cazul mamei de la Timişoara arată că este vorba despre o moarte deosebit de violentă.

Specialiștii spun că au existat cu siguranță semne că tânăra suferea, însă nimeni nu le-a observat ori nu le-a dat atenție.

În toamnă, Iulia își îndemna prietenii de pe Facebook să răspândească iubire, "pentru că de durere și suferință este plin pământul."

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: