Social

E convins că suporterii olteni nu vor mai crea probleme

Oltenii vor rejuca meciul cu Sepsi după ce Comisia de Recurs din cadrul Federației Române de Fotbal a decis ca rezultatul acestui joc să se stabilească pe teren nu la comisii.

Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova se va rejuca iar Adrian Mititelu este convins că suporterii lui FC U Craiova nu vor mai face probleme pe stadioane de acum înainte. „Din cauza acestor evenimente în care suporterii de la Craiova au făcut ce au făcut, ei nu mai voie să meargă șase etape în deplasare. Nu e puțin lucru, repet, că văd că mulți ignoră acest aspect. Acești indivizi ultras au o mare problemă când ei nu mai pot să vină organizat la stadion. Să nu credeți că este o bagatelă. Și este o pedeapsă care îi va ustura și eu sunt convins, atenție, eu sunt convins că galeria FC Universitatea, Peluza Sud nu va mai face astfel de gesturi, pentru că le va fi teamă de această sancțiune care se va mări la următoarea…”, a spus Adrian Mititelu după aflarea deciziei.

Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FC U Craiova, de pe 29 ianuarie, a fost oprită după doar 27 de minute de joc de către arbitrul Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni.

Vizualizări: 899

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: