Actualitate

Duduie termocentrala din Mannheim. Să sune USR la 112!

“Acum un an era gol depozitul, acum vin câte 10 barje pe zi!”, asta ne-a semnalat un cititor al site-ul Sabotorii, care a trecut pe lângă termocentrala din Mannheim, Germania.

Oamenii nu ar fi de acuzat că se pregătesc pentru iarnă, așa cum ar trebui să o facem și noi, în România, dacă o organizație neguvernamentală finanțată de statul german nu ar fi făcut demersuri să sisteze activitatea Carierei Roșia din județul Gorj.

Guvernul Germaniei finanțează organizația Bankwatch, a cărei filială din România hărțuiește de ani buni cu procese Complexul Energetic Oltenia, scopul final fiind închiderea carierelor miniere și termocentralelor pe cărbune din țara noastră.

Păi nu ar fi normal să le întoarcem acum serviciul? Să finanțeze și Ministerul Mediului de la noi o organizație din asta, poate chiar pe cei de la Bankwatch, să închidă termocentralele din Germania, că ne poluează. Era o glumă, acarienii globaliștilor nu au pe agendă acțiuni în vest. Trag aici pe "pripași", pavând drumul către colonizarea României.

Și useristul Octavian Berceanu, când se va întoarce de la Bruxelles, poate face o haltă în Germania, să sune la 112, să cheme și acolo poliția să închidă carierele miniere. Că e cetățean european, trebuie să îi pese și de nemți, să respire și ei aer curat, nu numai noi.

Sugestiv, să nu sune până nu se echipează cu chiloți de tablă. Nu de alta, dar există riscul să-și ia vreo cizmă nemțească-n cur și își pierde dracului fetia. Noroc bun și să fie primit!

 

Vizualizări: 15,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: