Ultima oră

DSP Gorj: Zeci de gorjeni au Covid

Pandemia a rămas, pentru mulți dintre noi, ca un vis urât. Destul de bizară coincidența, dar, aparent,  "coviduțul" a dispărut oarecum, după izbucnirea războiului din Ucraina. Altfel, la cum stăteau lucrurile la vremea respectivă, aveam toate șansele să parcurgem de la SARS CoV-2.... până la SARS CoV-202.

Acum, la aproape 3 ani de la pandemie, DSP Gorj expune statisticile pe ultimele 7 zile și ne arată câți gorjeni au fost diagnosticați cu SARS CoV-2! Cea mai recentă centralizare a datelor, transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj arată faptul că, în județul nostru, Covid 19 încă mai face victime. Dintre pacienții diagnosticați, 12 au avut nevoie de internare.

Centralizarea datelor, făcute publice de către reprezentanții DSP Gorj se referă la perioada 23.10.2023-30.10.2023. Astfel, în această perioadă au fost „244 de teste efectuate, dintre care RT- PCR –55. Șapte dintre acestea au fost pozitive, iar 48 negative. De asemenea, s-au efectuat 189 de teste ANTIGEN RAPID. 38 au fost pozitive, 151 negative. În total sunt 45 de persoane pozitive, dintre care vaccinate 24. Dintre acestea, 12 au avut nevoie de spitalizare și tratament medical specific”, a transmis DSP Gorj. 

 

Vizualizări: 1,501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: