Eveniment

Dramă de Paște. Copil de 5 ani, împușcat de fratele lui!

Durere fără margini într-o familie din Mureș, care a fost la picnic în a doua zi de Paște, cu mai multe familii. Un copil de 5 ani a murit după ce a fost împușcat accidental în zona pieptului de un alt copil de 8 ani, cu o armă cu aer comprimat. Arma a fost lăsată nesupravegheată de un pădurar care participa la picnic, anunță Inspectoratul Județean de Poliție Mureș.

S-a întâmplat la marginea unei păduri din apropierea localității Mădărași. Copiii se jucau și au profitat de faptul că un pădurar a lăsat nesupravegheată o armă cu aer comprimat, teoretic neletală. Copilul a fost împușcat de aproape, în zona toracelui, și nu a supraviețuit. Potrivit unor surse, cel care l-a împușcat este chiar fratele lui.

Minorul se afla în stare de inconștiență, iar echipele de salvare sosite la fața locului au încercat resuscitarea acestuia, însă fără succes.

Şefa SMURD Mureş Maria Salanţa a declarat că echipajul SMURD a ajuns în aproximativ 14 minute, iar copilul a fost găsit în  stop cardio-respirator, i-au fost făcute manevre de resuscitare, i-a fost făcut drenaj toracic stâng cu eliminare de sânge din plămâni, i s-a administrat sânge, dar, din păcate, a fost declarat decesul.

Medicul a estimat că băiatul a fost împuşcat de la mică distanţă, fiindu-i perforat plămânul şi probabil şi cordul, dar acest lucru va putea fi stabilit de către legişti.

Vizualizări: 2,872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: