Social

Două primării din Gorj caută șoferi

Primăriile Crasna și Schela din județul Gorj caută să angajeze șoferi în această perioadă.

Primăria Crasna din județul Gorj a scos la concurs un post de sofer pe perioada nedeterminata, cu normă întreagă.

Candidații au nevoie de 7 ani vechime, permis de conducere categorile B,C, D, E, atestat profesional pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR în termen de valabilitate, aviz psihologic valabil pentru conducator auto transport persoane categoria D, aviz medical valabil pentru conducator auto transport categoria D.

Proba scrisă va avea loc în data de 2 octombrie, în sediul Primariei comunei Crasna. Interviul va fi pe 5 octombrie. Data limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 25 septembrie, orele 15:30.

Primăria Schela caută șofer cu normă întreagă. Cei interesați se pot înscrie până pe 21 septembrie. Nu se solicită vechime în muncă, dar candidații au nevoie de studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat sau școală profesională; permis de conducere categoriile B, C, D; atestat profesional transport public de persoane, în termen de valabilitate; aviz psihologic și vizita medicală la zi eliberate de un cabinet medical specializat în ceea ce priveste examinarea conducatorilor auto; cartelă tahografică.

Vizualizări: 2,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: