antiVirale

Două expoziții la Muzeul „Brâncuși”

Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu găzduiește luni, 10 iunie, începând cu ora 18:00, vernisajul a două expoziții: expozița de artӑ textilӑ intitulată „Descris. Rescris. Transcris” semnată de către cunoscuta artistă Daniela Frumușeanu și expoziția de ceramică  „Homogène” semnată de către studenți și masteranzi ai Universității Naționale de Arte București. 

Daniela Frumuşeanu este unul dintre cei mai semnificativi artiști din sfera artei decorative și unul dintre cei mai prolifici creatori contemporani. Are peste 40 de expoziții personale în Cipru, Franța, Italia, România și Statele Unite ale Americii și aproximativ 500 de expoziții de grup și colective pe plan național și internațional. 

Daniela Frumuşeanu  a fost implicată în peste 300 de manifestări artistice (în țară și străinătate) în calitate de coordonator și curator. A obținut o serie de premii, medalii, distincții și nominalizări.

Expoziția de ceramică  „Homogène” este un demers vizual care este curatoriat de către conf. univ. dr.  Ovidiu Ionescu, cu scopul de a prezenta publicului o selecție restrânsă de creație ceramică. 

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: