Social

Două biserici închise în urma cutremurului de marți

La sediul ISU Gorj, imediat după producerea seismului de marți, a fost activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei pentru gestionarea eficientă a misiunilor din teren.

În urma verficărilor efectuate de către echipele CJCCI s-a constatat că la două biserici din Târgu Jiu s-au identificat elemente ale structurii de rezistenţă afectate, fiind restricţionat accesul cetăţenilor. 

„La lăcaşele de cult la care au fost semnalate probleme până în acest moment, în urma verificărilor din teren s-a constatat:

- La Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel situată pe strada Calea Eroilor din municipiul Tg-Jiu a fost afectată structura de rezistenţă a celor două turle dinspre faţada principală;

- La Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena – zona Parâng din municipiul Târgu Jiu în urma evaluării vizuale s-au constatat elemente ale structurii de rezistenţă afectate.

Astfel, pentru siguranţa cetăţenilor s-a luat decizia restricţionării accesului în aceste clădiri şi efectuarea unor expertize tehnice privind rezistenţa şi stabilitatea”, a transmis, marţi seară, Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCCI) Gorj.

Restricţii de acces sunt şi la Palatul Administrativ, Primăria Târgu Jiu şi Serviciul de Evidenţă a Persoanelor.

 

 

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: