Eveniment

Dosare penale pentru trei șoferi

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au depistat astăzi, în trafic, un bărbat de 58 ani, din comuna Turburea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 661 Bobaia, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Și un bărbat de 53 ani, din orașul Tismana, a fost prins zilele trecute, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 31 de ani, din comuna Lipovu, județul Dolj, care ar fi condus un autoturism pe DN 66 Brănești, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană are suspendat acest drept, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 913

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: