Eveniment

Doi studenți la Medicină, uciși. Criminaliștii au împânzit zona!

Două persoane au fost găsite moarte sâmbătă, 11 decembrie, în locuința închiriată dintr-un cartier de lux al Iașiului. Polițiștii iau în calcul ipoteza unui dublu asasinat. Este vorba de un student marocan și o studentă, care formau un cuplu.

Polițiștii au împânzit zona, iar criminaliștii efectuează o anchetă de proporții. Momentan nu se cunoaște cu exactitate ce a dus la tragedie, iar ipoteza asasinatului este luată în calcul de specialiști.

Secția 3 Poliție Iași a fost sesizată de un bărbat, despre faptul că vărul său, în vârstă de 25 ani, cetățean marocan, student la UMF Iași, nu mai poate fi contactat pe telefon și că trebuia să aterizeze pe aeroportul din Bruxelles, în data de 10.12.2021, dar nu a ajuns.

Victimele, un cetățean marocan și o studentă româncă, ambii studenți la medicină, au închiriat casa din cartierul Moara de Vânt de la proprietariul Florin Pleşca, plecat la muncă în Irlanda. În zonă chiria lunară perceptută este de 1.000 de euro. De administrarea imobilului se ocupa mama proprietarului, informează Bună Ziua Iași.

Cadavrele au fost ridicate și duse la Institutul de Medicină Legală pentru a se efectua necropsia.

Doi suspecți au fost ridicați de polițiști din zona cartierului Tudor Vladimirescu.

actualizare: "Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului.  

Descoperirea a fost făcută de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles.  

Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

 

Vizualizări: 4,869

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: