Eveniment

Doi puștani din Gorj au jefuit o tânără mămică

Doi tineri de 16 și 19 ani din Gorj s-au ales cu dosar penal după ce au furat telefonul unei femei care își scosese la plimbare copilașul de doar câteva luni. S-a întâmplat vineri, în jurul prânzului, pe o stradă din Petroșani, județul Hunedoara.

Strigătele femeii au fost auzite de un jandarm aflat în timpul liber. Acesta l-a văzut pe puștiul care a furat telefonul alergând spre o mașină și urcându-se pe bancheta din spate. 

Jandarmul s-a poziţionat în faţa autovehiculului, obligând astfel conducătorul auto să oprescă. “Jandarmul şi-a declinat calitatea şi i-a scos din maşină cei doi bărbaţi, respectiv conducătorul autovehiculului şi pe cel care sustrăsese telefonul mobil. Apoi şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu, solicitându-le sprijin”, transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi Hunedoara.

Cei doi tineri au fost preluaţi de jandarmi şi conduşi la sediul Poliţiei Petroşani pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii faptei de furt. Telefonul mobil a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Vizualizări: 1,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: