Actualitate

CE Oltenia caută mașini pentru transport în cariere

CE Oltenia caută în această perioadă să închirieze două vehicule de transport mixt, materiale şi persoane, cu şofer, pentru UPRUM Rovinari. Compania energetică vrea să încheie un contract pe o perioadă de 1 an. 

CE Oltenia a alocat în acest sens circa 183 mii lei. ”Tehnologia de lucru în flux continuu în cadrul exploatărilor la zi presupune deplasarea personalului muncitor, a formaţiilor specializate, a sculelor şi dispozitivelor necesare intervenţiilor accidentale la utilajele conducătoare din cadrul fluxului tehnologic şi/sau alte puncte de lucru din perimetrul minier. Transportul cu autovehiculele solicitate presupune transportul personalului, a sculelor necesare intervenţiilor, la punctele de lucru zilnic desfăşurat la 1-3 schimburi în cadrul programului de lucru zilnic de 5-7 zile/săptămână”, se arată în anunțul de achiziție.

Închirierea vehiculelor necesare pentru unitatea de servicii și mentenanță de la Rovinari va fi realizată în urma unei licitații deschise, la care termenul limită de depunere a ofertelor este 13 ianuarie. 

Vizualizări: 2,779

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: