Eveniment

Doi copii au rămas orfani de Crăciun

Doi copii au rămas orfani, după ce tatăl lor a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare. Marinel Costescu, în vârstă de 34 de ani, era cu cinci prieteni la vânătoare, chiar în ajun de Crăciun.

Bărbatul a fost împușcat, din greșeală, chiar de către cel mai bun prieten al lui. Acesta este cercetat pentru ucidere din culpă.

Tânărul din Rovinari ar fi fost împușcat în zona gâtului, iar echipajele medicale sosite la fața locului nu i-au mai putut salva viața.

Prietenii trimit mesaje de condoleanțe și de regret pe paginile de socializare.

"La data de 24 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați cu privire la producerea unui incident în satul Piscuri, din comuna Plopșoru, județul Gorj.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unei partide de vânătoare, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi fost împușcat accidental de către un alt vânător.

În urma sesizării, la fața locului a ajuns un elicopter SMURD, care a declarat decesul bărbatului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată în comunicatul IPJ Gorj 

Vizualizări: 5,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: