Ultima oră
Distracție maximă la Balul pescarilor

Pescarii gorjeni s-au distrat sâmbătă seară, când două sute de pasionați și-au dat întâlnire la un bal, de la care nu au lipsit muzica, voia bună și, evident, poveștile despre marea captură.
Printre reprizele de dans, pescarii au avut timp să se laude cu ce au reușit să prindă de-a lungul anului.
„A fost un an cu capturi, merge și o cântare pentru că așa ne petrecem la final de an la Balul Pescarilor, așa e normal să facem și noi o chermeză, să mâncăm numai preparate din pește și să ne simțim bine, să ne distrăm”, a povestit un participant.
Bucătarii au avut grijă ca meniul să fie pe gustul tuturor.
Alex Motoc, reprezentantul restaurantului la Dolce Vita – Ballroom, a spun cum au fost pregătirile: „Un meniu mai special, dar bazat în mare parte doar pe pește, pentru că este Balul Pescarilor. Și pentru iubitorii de porc, pui, vită, avem pentru toate gusturile.”
A fost a treia ediție a Balului Pescarilor.
Vizualizări: 789
