Social

Dispensar modern în Tismana

Sunt în plină desfășurare lucrările de modernizare a dispensarului din orașul Tismana. Clădirea va fi una dintre cele mai moderne din județul Gorj odată ce va fi gata, promit autoritățile. Dispensarul va avea trei etaje, va fi dotat și cu un lift și va găzdui patru cabinete medicale.

Pe lângă cele de medicină de familie, primarul din Tismana a mai anunțat că vor fi realizate și un cabinet de cardiologie și unul de kinetoterapie, ambele specialități fiind de mare ajutor mai ales într-o zonă unde nu există un spital, așa cum este Tismana.

“Se desfășoară lucrări de reabilitare. Executăm lucrări. Clădirea va fi una dintre cele mai moderne clădiri. Va fi un lift pe trei niveluri. Băile vor fi scoase în exteriorul clădirii. Vor funcționa trei cabinete de medicină de familie, un cabinet de cardiologie, unul de recoltare probe și un cabinet de kinetoterapie. Va fi dotat cu lift, dotările vor fi de ultimă generație și dispensarul va fi unul dintre cele mai moderne. Anul viitor va fi gata”, anunță primarul din Tismana, Petre Remetea.

Valoarea lucrărilor este de 3,7 milioane de lei.

Vizualizări: 1,407

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: