Eveniment

Dispăruți, după ce o barcă cu 12 oameni s-a răsturnat în apă. Un copil decedat

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, patru persoane fiind date dispărute. Un copil a fost scos din apă mort.

O barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat în râul Mureş, duminică seara. Echipele de intervenție solicitate au constatat dispariția a patru persoane, doi adulți și doi copii. Tragicul incident a avut loc în zona Periam Port. 

Potrivit ISU Arad, în barca ce s-a răsturnat se aflau 6 adulţi şi 6 copii. 

 În cadrul acțiunii au fost angrenate 7 autospeciale de primă intervenţie şi comandă, bărci, baloane de iluminat, o ambulanţă SMURD, precum şi echipajul de scafandri din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara şi o autospecială de transport personal şi victime multiple. 

ISU Arad intrevine cu 4 bărci, echipament pentru iluminat, iar SMURD Nădlac, SMURD TIM Arad cu un total de 17 cadre.

ACTUALIZARE:

„În jurul orei 21:00 am fost solicitaţi să intervenim în sprijin la ISU Timiş care desfăşoară o misiune de căutare-salvare pe râul Mureş, în zona localităţii Periam Port, unde o barcă cu 10 persoane s-a răsturnat. Din primele informaţii, patru persoane sunt încă dispărute”, a transmis ISU Arad.

Pompierii din Arad intervin cu o autospecială de intervenţie care are în dotare o barcă de salvare şi două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că pe malul râului Mureș,  au fost scoase la mal o femeie de 28 de ani și un copil, de 3 ani. Din nefericire, a fost declarat decesul minorului. Alți 2 adulți și 2 copii sunt de negăsit.

 

Vizualizări: 1,076

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: