Actualitate

Directori noi în șase unități de învățământ din Gorj 

Șase unități școlare din Gorj au acum director sau director adjunct numit în baza unui concurs. Inspectoratul Școlar Județean Gorj a publicat rezultatele finale aferente sesiunii iunie-octombrie. 

Astfel, la Liceul Tehnologic Motru, ambii candidați la postul de director adjunct au promovat concursul. Având în vedere că un singur post era vacant, cel mai probabil va fi numit candidatul cu nota cea mai mare. Și candidatul la postul de director adjunct de la Liceul Tehnologic Baia de Fier a fost declarat ”admis”.

De asemenea, mai multe școli vor avea de aici înainte director plin numit prin concurs. Este vorba de Școala Gimnazială Ciuperceni, Școala Gimnazială Slivilești, Școala Gimnazială Căpreni și Școala Gimnazială nr.1 Dănești. 

Chiar și după această etapă au rămas posturi de conducere neocupate prin concurs în unitățile de învățământ din Gorj, fie pentru că cei care au aplicat nu au promovat, fie pentru că persoanele care s-au înscris au promovat proba scrisă, dar nu s-au prezentat la interviu. 

Funcțiile rămase neocupate prin concurs sunt cele de director la Școala Gimnazială Câlnic și Școala Gimnazială nr.2 Motru, precum și cel de director adjunct la Liceul Tehnologic Turceni. Nu sunt însă singurele, pentru că, inițial, au fost scoase la concurs 13 posturi vacante. 

Conform calendarului, miercuri, 5 octombrie, ar trebui emise deciziile de numire în funcție în cazul noilor directori. 

Vizualizări: 1,626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: