Social

Direcția Silvică Gorj angajează pădurari

Direcția Silvică Gorj a scos la concurs nu mai puțin de opt posturi de pădurar. Sunt posturi vacante disponibile la mai multe ocoale silvice din județ, angajarea fiind pe perioadă determinată,  adică pe perioada cât se vor derula contractele de servicii silvice. 

Cele opt posturi de pădurar sunt disponibile pentru Ocolul Silvic Cărbunești, pentru patru districte,  Ocolul Silvic Peșteana, aici fiind vorba de două districte, Ocolul Silvic Turceni și Ocolul Silvic Novaci.

Candidații la aceste posturi trebuie să fie absolvenți ai învățământului liceal tehnologic, profesional tehnic sau postliceal tehnic organizat pentru specializări și calificări în domeniul silvicultură. De asemenea, trebuie să aibă gradul profesional minim de pădurar debutant sau să îndeplinească condițiile minime pentru obținerea gradului profesional. Totodată, trebuie să aibă și atestat de agent de pază sau de securitate și certificat de absolvire a unui curs de instruire teoretică și practică în domeniul armelor și munițiilor. 

Cei interesați pot depune dosarele de înscriere la concurs, la Direcția Silvică Gorj, până în data de 9 mai, ora 16.30. Concursul a fost programat pentru data de 11 mai și va consta într-un test grilă și un interviu. Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 6 pentru a promova concursul. În cazul în care vor fi mai mulți candidați, va obține postul candidatul cu nota cea mai mare. 

     

Vizualizări: 5,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: