Social

Angajări la Rovinari

Primăria Orașului Rovinari, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de: coordonator de personal de specialitate; expert implementare; expert grup țintă.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească mai multe condiții.

Pentru coordonator de personal de specialitate, trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul psihologie, asistență socială și sociologie; experiență generală în muncă de minimum 3 ani; experiență specifică în domeniul serviciilor sociale de minimum 2 ani.

Pentru  expert implementare, cerințele sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, experiență generală în muncă 2 ani, experiență specifică în coordonarea de activități și cunoașterea mecanismului de implementare a proiectelor finanțate din fonduri europene de minimum 1 an.

Pentru expert grup țintă, cerințele sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, experiență generală în muncă de minimum 3 ani; experiență specifică în domeniul resurselor umane sau activități sociale de minimum 1 an.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 9 mai, iar concursul va avea loc pe 18 și 23 mai.

Vizualizări: 2,825

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: