Eveniment

Detalii în cazul uciderii gorjeanului Stelian Moraru

Poliția londoneză face apel la martori pentru a găsi criminalul care l-a ucis pe gorjeanul Ștefan Stelian Moraru, la Londra, după ce la autopsie s-a constatat că a fost înjunghiat cu o lovitură de cuțit în inimă.

O anchetă pentru crimă suspectă a fost deschisă la Londra, de către Poliția Metropolitană,  după ce un bărbat de naționalitate română a fost ucis, fiind înjunghiat în inimă. Ștefan Stelian Moraru a fost atacat pe stradă, în zona Chandos Avenue din Barnet, Londra, iar detectivii sosiți la fața locului au constatat că în zonă a avut loc o „tulburare sau altercație” înainte de atacul asupra românului. 

„În cazul domnului Moraru a fost declarat decesul la fața locului, la scurt timp după ora 6 dimineața, luni, 20 martie, iar o anchetă pentru crimă a fost deschisă în Barnet”, au specificat polițiștii pentru publicația londoneză metro.co.uk.

Polițiștii au fost chemați în jurul orei 06:00 luni, 20 martie, după ce au primit inițial informații despre un bărbat rănit în Chandos Avenue, N20. Ofițerii de poliție și Serviciul de Ambulanță din Londra au intervenit și au găsit un bărbat de 44 de ani, despre care se presupunea că este Stefan Stelian Moraru, cetățean român, care a fost declarat decedat la fața locului. 

Inspectorul șef detectiv Neil John, de la Poliția Metropolitană, a făcut apel la martorii care s-au aflat în zonă să ajute oamenii legii: „Aș dori să fac apel la orice martor care s-a aflat în zona Chandos Avenue și Whetstone High Street, N20, duminică, 19 martie, la ora aproximativă 22:30. Anchetele noastre sugerează că a avut loc o tulburare sau o altercație pe Chandos Avenue, cam la această oră, și căutăm martori în acest sens. Sunt interesat în special de orice șofer care ar fi avut o cameră de bord atunci când a călătorit pe oricare dintre aceste străzi în acel moment.”

Rudele apropiate ale gorjeanului decedat au fost informate despre deces și sunt sprijinite de ofițeri specialiști. 

Autopsia desfășurată marți, 21 martie, a stabilit cauza morții ca fiind o singură înjunghiere în inimă. Detectivii de la omucideri conduc ancheta în acest caz dar aceasta este stadiu incipient și nu au existat încă arestări.

"Oricine are informații care ar putea ajuta poliția este rugat să sune la 101 sau să scrie pe Twitter @MetCC și să citeze CAD968/20Mar, sau să sune la Crimestoppers, 100% anonim, la 0800 555 111", a mai precizat reprezentantul Poliției Metropolitane din Londra.

Vizualizări: 5,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: