Eveniment

Detalii despre cazul bărbatului împușcat cu arma de asomare

Bărbatul de 35 de ani, găsit împușcat marți în fața Tribunalului Gorj, cu o armă de asomare, este în stare gravă. Acesta va fi transferat la spitalul din Craiova.

Potrivit IPJ Gorj, salariații SMURD Gorj au găsit în fața spitalului o persoană de sex bărbătesc, ce prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului, spitalul de urgență din Târgu Jiu fiind lângă tribunal.

“La fața locului s-au deplasat o patrulă de siguranță publică și echipa operativă constituită la nivelul subunității care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit în stare de inconștiență de lucrătorii SMURD, pe locul dreapta față al autoturismului proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu, în fața Spitalului Județean de Urgență din municipiul Târgu Jiu”, a transmis IPJ Gorj.

În autoturism, pe podeaua din dreapta față, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării.

Persoana în cauză a fost preluată de personalul medical de gardă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

“Un bărbat în vârstă de 35 de ani rănit prin împuşcare a fost adus marţi după-amiaza la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Târgu Jiu. Bărbatul prezenta o rană în zona capului, starea sa fiind gravă. A fost stabilizat la UPU şi va fi transferat la SCJU Craiova la secţia Neurochirurgie”, a comunicat Mihaela Floroiu, purtător de cuvânt al spitalului din Târgu Jiu.

 

La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 9,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: