Politică

Declarație: Cosmin Popescu va avea o victorie zdrobitoare la Consiliul Județean

Social-democrații gorjeni se declară optimiști înainte de startul campaniei electorale. „Cosmin Popescu va avea o victorie zdrobitoare la Consiliul Județean”, spune deputatul Claudiu Manta. Care mai adaugă: „Așa se va întâmpla și la Târgu Jiu”, cu Marcel Romanescu.

 

Deputatul Claudiu Manta l-a ironizat pe prefectul liberal Iulian Popescu despre care crede că va fi anunțat drept candidat pentru Primăria Târgu Jiu, însă fără vreo șansă de câștig.

Manta a reamintit de atitudinea de boier pe care și-a căpătat-o prefectul de când a fost învestit în această funcție și s-a apucat să dicteze controale în instituții care nu-i sunt subordonate, dar pe care vrea să se răzbune politic.

 

“O să ne trezim cu domnul prefect că va da amenzi că parcăm ilegal. Folosește puterea ca armă politică. Și eu nu știu la câte primării PNL a trimis Corpul de Control. Este evident că omul acesta e în campanie electorală pentru că, probabil, va fi anunțat de șeful lui, Ion Iordache, ca fiind candidat la Primăria Târgu Jiu. Să fie sănătos! Nu știu ce va face PNL împotriva lui Romanescu, dar cum Cosmin Popescu va obține o victorie zdrobitoare la județ, așa se va întâmpla și la Târgu Jiu cu Marcel Romanescu”, a declarat deputatul Claudiu Manta, într-o emisiune la Accent TV.

Vizualizări: 2,444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: