Actualitate

Dănilă amână protestul 

Daniel Dănilă, salariatul Complexului Energetic Oltenia care a anunțat că intră în greva foamei dacă nu i se soluționează dosarul de pensionare până marți, a amânat protestul.

Dănilă a fost astăzi la Casa de Pensii Gorj, alături de alți trei colegi, pentru o discuție cu directorul instituției. Au fost primiți de directorul economic, care și-a notat problemele, urmând ca joi să răspundă la acestea directorul executiv.

“În urma întâlnirii de azi de la Casa Județeană de Pensii cu Directorul economic am luat decizia de a amâna protestul extrem până joi, când vom avea o întâlnire cu D-na Director executiv a CJP Gorj, care ne va lămuri la problemele ridicate pe Legea 197. În urma întâlnirii de joi voi decide când și daca voi mai protesta”, a scris Dănilă pe pagina de socializare.

Dănilă a depus cererea pentru pensionare pe 28 martie, iar până acum nu a primit răspunsul așteptat de la Casa de Pensii Gorj.

Casa de Pensii Gorj a anunțat că așteaptă îndrumări de la Casa Națională, în vederea aplicării Legii 197/2021, pe care încă nu le-a primit, deși mii de salariați au condiții de pensionare.

Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: