La modă

Cursuri pentru localnicii care gătesc pentru turiști

Autorităţile vor organiza cursuri gratuite la Polovragi pentru persoanele interesate de înfiinţarea unor puncte gastronomice locale, anunţă, joi, reprezentanţii primăriei din localitate.

Potrivit unei postări pe Facebook, Primăria şi Consiliul Local Polovragi, împreună cu Agenţia Naţională a Zonei Montane, prin reprezentanţii săi în teritoriu - Oficiul de Dezvoltare Montană Tismana, judeţul Gorj, şi Centrul de Dezvoltare Montană Vaideeni, judeţul Vâlcea - organizează, gratuit, cursuri destinate persoanelor care doresc să înfiinţeze puncte gastronomice locale.

Pentru o mai bună informare, pentru a sprijini acţiunea de promovare a bucătăriei tradiţionale ca sursă de venit şi formă de sprijin a turismului în zona montană, la cursuri vor fi prezenţi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ai Direcţiei Agricole Judeţene Gorj.

Aceste cursuri se vor desfăşura luni, 12 februarie, începând cu ora 10,00, în incinta Căminului Cultural Polovragi, unde participanţilor le vor fi prezentate exemple de bună practică din activitatea celor care au dezvoltat acest gen de afacere.

Vizualizări: 292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: