Actualitate

Cum se va numi firma înființată de Aparegio 

Conducerea societății Aparegio a demarat procedurile pentru înființarea unei societăți comerciale, la care operatorul regional de apă și canal să fie asociat unic. Ar urma să fie o societate cu răspundere limitată, ce va purta denumirea de Apa Serv Gorj și care va avea sediul în Târgu Jiu. 

Conform actului constitutiv, durata de funcționare a noii societăți este pe perioadă nedeterminată. Domeniul principal de activitate vizează lucrări de construcții a proiectelor utilitare, activitatea principală fiind cea de lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide. Va avea și alte numeroase activități secundare, precum tăierea și rindeluirea lemnului, fabricarea celulozei sau producția de profile obținute la rece. 

Adunarea generală a asociaților va fi organul suprem de conducere al noii societăți. Va fi administrată de trei administratori, care vor fi selectați în baza legislației privind guvernanța corporativă a intreprinderilor de stat. 

Conducerea Aparegio a solicitat administrațiilor locale să urgenteze emiterea hotărârilor de consiliu local în vederea împuternicirii reprezentaților primăriilor pentru a vota în Adunarea Generală a Acționarilor înființarea noii societăți. 

Vizualizări: 1,916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: