Politică

Cum se luptă peneliștii între ei. Diriginta lu' Orban al mic nu mai e inspectoare

Ludovic Orban este foc și pară după ce fosta dirigintă a băiatului său a fost destituită din poziția de inspector școlar general al județului Argeș. Liderul PNL susține că reacția ministrului Educației a venit în urma unei postări a Alinei Gorghiu și are ca substrat lupta internă pentru președinția partidului.

„Inspectoarea școlară generală din Argeș a fost dată afară. Diriginta băiatului meu, și ministrul Educației știa asta, diriginta băiatului meu, un profesor excepțional și un inspector școlar general excepțional, a fost dată afară după o postare a Alinei Gorghiu care nu știu ce a reclamat și domnul ministru al Educației s-a executat instant”, a declarat Ludovic Orban.

Modul de lucru ne reamintește de vechiul PDL, practica fiind asemănătoare, fiindcă doar pe vremea aceea se acționa "militarizat" și se autoflagelau în interiorul partidului. Același lucru îl semnalează și Ludovic Orban. 

„Eu nu cred că este normal ca președintele PNL să fie atacat de unii dintre colegii săi mai rău decât a fost atacat de PSD”, a spus încă șeful PNL.

Pentru neliniștea tuturor românilor, până nu se termină balamucul din PNL, nu are sens să mai sperăm la vreo măsură benefică națiunii. Sunt prea preocupați să se ologească unii pe alții și asta poate n-ar fi o problemă, dacă nu am fi tot noi cei care sfârșim "gipsați".

Vizualizări: 1,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: