Social

Cum arată conducta de apă potabilă care a alimentat până acum un întreg cartier

Noua conductă de alimentare cu apă potabilă din cartierul Plopilor din municipiul Târgu Jiu a fost cuplată la rețea. În urma efectuării acestei operațiuni, angajații Edilitara Public SA au scos la iveală vechea conductă care alimenta cartierul cu apă potabilă, care este ruginită și plină de mizerii. 

”Așa arată fosta țeavă de apă potabilă din cartierul Plopilor!!! Astăzi s-a facut cuplarea cu noua rețea de apă potabilă prevazută în proiectul de modernizare al cartierului. Cetățenii au fost anunțați prin canalele social-media, asa cum prevede legea, pentru oprirea apei în cele câteva ore din perioada lucrării de cuplare. Există disconfort, scuze cetățenilor, dar lucrările se desfășoară în ritmul prevăzut”, a spus Claudiu Fiu, consilier local. 

Inițial, rețeaua de apă trebuia să fie înlocuită de Aparegio, dar operatorul de apă și canal a refuzat să facă acest lucru. Astfel, municipalitatea a fost nevoită să realizeze investiția în regie proprie. Acesta este și unul dintre motivele pentru care a întârziat finalizarea lucrărilor.

Conform anunțului initial, reluarea furnizării apei potabile în acest cartier se va face începând cu ora 16.00.

Vizualizări: 7,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: