Eveniment

Cultură de canabis, secerată de DIICOT

Aproape 100 de plante de canabis, înalte de 2 metri, au fost descoperite de polițiști pe un câmp din județul Giurgiu. Proprietarii plantației erau un bărbat din București și unul din Ilfov.

Cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce îngrijeau cultura aflată la marginea localității Iepurești din județul Giurgiu.

”La data de 27.09.2022, procurorii DIICOT Giurgiu au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul, că pe parcursul anului 2022, inculpații au înfiinţat și întreținut, în vederea comercializării, o cultură de canabis, într-o zonă extravilană din județul Giurgiu, fiind surprinși în flagrant de către organele de cercetare penală, în timp ce îngrijeau plantele.

Au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării un număr de 97 plante de canabis, cu înălțimi cuprinse între 1.80 – 2.00 metri, precum şi mai multe recipiente utilizate la fertilizarea și udarea culturii”, au transmis DIICOT și Poliția.

 

 

Vizualizări: 1,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: