Eveniment

Cu mașina în șanț după o sticlă de whisky

Un bărbat de 26 de ani din Târgu Jiu a primit o amendă penală de 3.450 lei după ce s-a urcat băut la volan, în condițiile în care avea și permisul suspendat. Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 26 noiembrie nu este definitivă.

Fapta a avut loc într-o dimineață de noiembrie, în 2019. În jurul orei 06:38, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Bâlteni s-a produs un accident de circulație cu victime.

Polițiștii au găsit un VW Passat avariat, într-un șanț situat pe partea dreaptă a DE 79 din direcția Turceni – Rovinari.

Șoferul și cei doi pasageri erau în ambulanță, pentru evaluare. Aparatul etilotest a indicat la șofer valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult, tânărul avea dreptul suspendat de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Tânărul a recunoscut că în seara precedentă a băut cu cei doi amici o sticlă de whisky, estimând că el a consumat cam 200 ml. A urmat o bere, iar dimineața au mai băut o sticlă de whisky în mașină. Accidentul a avut loc în timp ce mergeau de la Rovinari spre Bîlteni, unde sperau să găsească o sală de jocuri deschisă. 

Inițial a fost deschis dosar penal și pentru vătămare corporală din culpă, dar această parte a fost clasată.

foto arhivă

Vizualizări: 3,793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: