Actualitate

Cu cât ar urma să crească salariile angajaților CEO

Angajații din cadrul Complexului Energetic Oltenia ar urma să încaseze mai mulți bani de anul viitor. Acest lucru se datorează în primul rând creșterii salariului minim pe economie la suma de 3750 de lei.

Minerii și energeticienii au prevăzut în Contractul Colectiv de Muncă o clauză care le va facilita o suplimentare a veniturilor cu suma de 450 de lei brut, adică exact suma cu care urmează să fie majorat salariul minim.

De asemenea, liderii de sindicat anunță că vor negocia și alte creșteri salariale pentru angajații pe care îi reprezintă. „Noi am mai avut în urmă cu puțin timp o creștere salarială de 300 de lei, cum crește salariul minim cresc toate veniturile pentru angajați, asta pentru că am prins o clauză în contract. Acum vor beneficia de 450 de lei în cazul în care salariul minim va crește la 3750 de lei, dar o să mai avem discuții despre creșterea veniturilor și la negocierile care vor urma”, a anunțat președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gabriel Căldărușe.

Până la creșterea veniturilor, minerii și energeticienii vor beneficia însă de un bonus financiar consistent pe final de an. Angajații CEO ar urma să primească minim 2000 de lei din economia la fondul de salarii.

Vizualizări: 6,448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: