Eveniment

Cu cagulă pe cap și pistol de jucărie la brâu

Un bărbat care a panicat duminică locuitorii din Târgu Jiu, umblând prin zona centrală cu cagulă pe cap și un pistol la brâu, a fost identificat de polițiștii locali.

Pistolul era de jucărie, susțin surse de încrede. Bărbatul a rămas cu unele probleme după niște ani de închisoare, în sensul că are un comportament deviant.

Acesta era echipat cu haine de camuflaj, dar era destul de evident că nu este cadru militar, fiind încălțat în pantofi sport.

Gorjeanul a fost dus pentru audieri la Poliția Municipiului Târgu Jiu.

actualizare: Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat în trecut pentru comiterea mai multor infracțiuni, a transmis IPJ Gorj. În prezent se află sub măsura controlului judiciar, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt.

„La data de 20.08.2023, IPJ Gorj a fost sesizat cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a fost văzut în zona unui local public, având asupra sa un pistol și fața acoperită cu o cagulă. În urma verificărilor efectuate bărbatul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției, dar nu avea asupra lui cagula și pistolul, refuzând să colaboreze cu polițiștii”, se mai precizează în comunicatul IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: