Social

CSM Târgu Jiu, bine reprezentat la turneul de la Brașov!

Campioni ai județului Gorj la categoria U15 ani în sezonul 2022-2023, juniorii C ai CSM Târgu Jiu au participat în weekend la un puternic turneu de pregătire care a avut loc la Brașov.

Antrenorul grupei de juniori C, Alin Poenaru consideră că a  fost un turneu reușit din toate punctele de vedere, mai ales pentru pregătirea următorului sezon.  Tinerii fotbaliști de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, se pregătesc astfel intens pentru viitorul sezon, chiar dacă acum este vacanță. 

Juniorii gorjeni au participat la unul dintre cele mai puternice turnee din țară din această vară, la Brașov, acolo unde s-au aliniat echipe care provin de la cluburi cu tradiție în România precum  FCSB, Dinamo București, Petrolul Ploiești, FC Argeș, Unirea Alba Iulia, Ripensia Timișoara și Kids Tâmpa Brașov. Bilanțul gorjenilor a fost unul destul de bun, cu două victorii, două rezultate de egalitate și doar o înfrângere, dar la jocul rezultatelor, acea înfrângere a dus la ratarea calificării în semifinale, a informat clubul din Târgu Jiu.

Rezultate:

CSM Târgu Jiu – FCSB 0-0

CSM Târgu Jiu – Petrolul Ploiești 2-2

CSM Târgu Jiu – Kids Tâmpa Brașov 0-2 

CSM Târgu Jiu – Dinamo București 4-0 

CSM Târgu Jiu – FCSB 5-1

Lotul CSM Târgu Jiu deplasat la Brasov: Dragoș Tănăsescu, Raul Bârsescu, Eduard Camin, Ayan Dodescu, Robert Goșea, Andrei Vintilescu, Fabian Oiță, Ianis Văcaru, Lorenzo Nistor, Alexandru Gurică, Robert Roșca, Mario Dodescu, Dragoș Mărășescu, Fabian Mărgineanu, David Radu, Darius Holdon, Ianiss Cosacu, Alexandru Fomotescu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin. 

Vizualizări: 734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: