Social

A încetat din viață un fost campion al Științei!

A încetat din viață Dragu Bădin, la vârsta de 75 de ani, acesta fiind campion cu echipa din Craiova în sezonul 1973-1974, când Știința cucerea primul titlu.

Dragu Bădin a fost un nume mare pentru fotbalul din Bănie, fostul fundaș făcând parte din echipa cu care Știința cucerea primul titlu din istorie.

FCU Craiova a reacționat la trecerea în neființă a fostului campion  printr-un mesaj publicat în social-media:  „Zi tristă pentru fanii alb-albaștrii. Fostul fundaș al Campioanei Unei Mari Iubiri, Dragu Bădin, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani. În 1972 a început să joace pentru Campioana Unei Mari Iubiri, unde a rămas pentru 3 sezoane. În timpul petrecut aici, a îmbrăcat tricoul alb-albastru de 70 de ori și a marcat 3 goluri, însă cea mai mare performanță a fost cucerirea primului campionat al Craiovei în sezonul 1973-1974.

FCU Craiova 1948 transmite condoleanțe familiei îndurerate și întregii suflări alb-albastre”. 

Dragu Bădin a evoluat și pentru Petrolul Ploiești. A îmbrăcat timp de patru sezoane tricoul „lupilor” galbeni, perioadă în care a adunat 96 de prezențe și șapte goluri.

Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: