Eveniment

Copil cu autism, legat cu funia și bătut

Gorjeanul care, în vara acestui an, a fost filmat în timp ce bătea un copil cu autism, a fost condamnat ieri cu executare. Mama băiatului bătut a fost de față, dar nu i-a luat apărarea. Scena a fost filmată de fratele mai mic al puștiului cu autism.

Fapta s-a petrecut pe 3 iunie. În filmare se vede cum băiatul de 17 ani este lovit de tatăl vitreg cu palmele peste faţă şi cu piciorul în zona spatelui.

De asemenea, individul i-a legat mâinile la spate cu o funie, după care, folosind restul de funie, i-a legat şi picioarele.

Femeia a fost acuzată de complicitate la violenţă în familie și la lipsirea de libertate, pentru că a asistat pasivă.

Judecătoria Târgu Jiu l-a condamnat ieri pe bărbat la doi ani și două luni de închisoare, cu executare, și pe femeie la doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare.

Băiatul de 15 ani care a filmat totul a trimis imaginile unei mătuși care, la rândul ei, s-a adresat imediat polițiștilor.

Mădălina Ignat, avocata mamei, spunea la vremea respectivă: ”Explicație nu are pentru ce s-a întâmplat și pentru faptul că a fost pasivă, însă vă pot spune că, cu siguranță, își iubește copiii, oricare ar fi concluzia pe care o tragem cu toții, atâta timp cât s-a chinuit singură cu acest copil, primul soț i-a murit”.

Ambii băieți au ajuns imediat în grija statului.

 

Vizualizări: 1,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: