antiVirale

Copiii din Târgu Jiu, chemați să împodobească bradul

Luminile de sărbători vor fi aprinse la Târgu Jiu în seara de 1 decembrie. În centrul municipiului a fost amplasat un brad natural, iar primarul îi invită pe copii să vină cu globulețe pentru a-l împodobi.

“Împodobirea bradului de Crăciun este un moment special pentru toți copiii. De aceea îi invităm pe cei mici, și nu numai, să aducă, fiecare, câte un ornament care va fi așezat pe una dintre ramurile bradului din centrul municipiului Târgu Jiu. Alegeți un globuleț care vă reprezintă, și veniți joi, 1 Decembrie, în Piața Prefecturii, între orele 10:00 și 18:00, să împodobim bradul împreună”, a transmis Marcel Romanescu.

Iluminatul festiv de sărbători va fi pornit anul acesta de elevul Mihai Alexandru Bratu, cel care a luat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică, ediția 2022.

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează anul acesta Târgul de “Moș Nicolae” chiar în fața sediului din Târgu Jiu. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu și va începe miercuri, 30 noiembrie. În deschidere cântă Grupul vocal “Privighetorile Gorjului”, coordonat de profesoara Emilia Drăgotoiu Nanu.

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: