Social

Copiii de la CNET, mutați la alte școli

Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu intră în reabilitare, iar elevii vor învăța o perioadă în clase de la alte școli, mai exact de la Școala Gimnazială "Pompiliu Marcea" și Liceul Energetic.

"Lucrările vor genera, pentru o perioadă, un disconfort, dar sunt vitale pentru modernizarea colegiului nostru, modernizare ai cărei beneficiari sunt, în primul rând, elevii. Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” urmează a fi reabilitat printr-o investiție de 1,5 milioane de euro, iar complexitatea lucrărilor ne obligă să regândim, pentru perioada intervențiilor, modul în care se vor desfășura cursurile", a comunicat instituția de învățământ.

"În ceea ce privește perioada de executare a lucrărilor, avem încredere în cadrele noastre didactice care vor manifesta o atenție deosebită la cursuri, în așa fel încât elevii să beneficieze, ca și până acum, de o educație la cele mai înalte standarde. Părinții pot sta liniștiți din acest punct de vedere, Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” având unele dintre cele mai bine pregătite cadre didactice la nivel național”, a anunțat conducerea Colegiului Național ”Ecaterina Teodoroiu”.

Vizualizări: 2,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: