Eveniment

Copii cu spray lacrimogen la școală și un tată agresiv

Un adult din Târgu Jiu, care a intervenit într-o bătaie dintre copii și l-a lovit pe unul dintre ei, a scăpat zilele trecute de dosarul penal, după ce părțile s-au împăcat.

Scandalul a avut loc la Târgu Jiu, în octombrie 2018. Un băiat de 13 ani a fost lovit de adult, acesta oprind mașina și acuzându-l că i-a agresat fiul. Băiatul lovit a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc pe trotuarul din fața Scolii Voievod Litovoi de pe Calea Severinului. Bărbatul a spus că i-a dat băiatului o palmă în cap, dar o martoră susține că a fost vorba de două picioare în burtă și un pumn în față.

La fel de dură a fost însă și bătaia între copii. Unul a folosit un spray lacrimogen din care a pulverizat în direcția unui băiat. Acesta a fost ajutat de două colege să se deplaseze în curtea școlii pentru a se spăla pe față. După acest incident, băiatul a părăsit curtea școlii, traversând pe partea opusă, iar în momentul în care a ajuns pe trotuar a fost lovit de bărbatul coborât din mașină cu pumnul în zona toracelui și cu piciorul în cap.

Dosarul s-a închis în instanță, la Tribunalul Gorj, după împăcarea părților.

Vizualizări: 1,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: