Social

Continuă lucrările la noul bloc ANL din Rovinari 

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) caută o societate care să continue lucrările de construcții la noul bloc destinat tinerilor din orașul Rovinari. 

Este vorba de o investiție de peste de 4.5 milioane lei. ”Contractul are ca scop continuarea lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv expertiza tehnică, întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale, aferente obiectivului de investiție „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Gorj, orașul Rovinari, Bulevardul Minerilor nr.7, bloc L2”, totalizând 16 unități locative, 1 tronson, regim de înălțime P+3E”, se arată în anunțul de licitație. 

Blocul este construit pe terenuri puse la dispoziţie de autorităţile locale, beneficiarii investiției fiind tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru a putea închiria o locuință ANL.

Constructorul ar urma să fie desemnat în data de 18 octombrie, atunci când vor fi deschise ofertele depuse de firmele interesate să execute lucrările solicitate. 

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: